Visor Vid Vattnet 17 juli 2021 (Informationen uppdateras löpande)

Vi hälsar er varmt välkomna till Jogersö Havsbad i Oxelösund och Visor Vid Vattnet den 17 juli 2021 kl. 17.00 (insläp från 16.00). På scen ser ni Robert Wells med musikerna Lasse Risberg, Roine Johansson samt Maria Wells. Dessutom Martina Dahlström tillsammans med Mattias Roos på piano och Johan Björklund på gitarr. Medtag gärna picknick-korg med mat och dryck.
Årets Visor Vid Vattnet är hålls som en sittande konsert, där du får en egen stol att sitta på. Stolarna är utställda efter gällande pandemirestriktioner och vi ber er att, förutom vid toalettbesök, sitta kvar på de anvisade platserna under hela konserten. Mingel mellan de olika sektionerna är inte tillåtet. Publikvärdar kommer att finnas på plats för att säkerställa en trygg konsertmiljö. Vi ber er att nogsamt lyssna till och respektera de restriktioner som anges på plats. Allt för att vi tillsammans ska få en härlig och trygg kväll i musikens tecken.
Biljettpris: 275 kr + serviceavgift. Biljetter köper du via Visit Oxelösund. Antingen digitalt på www.visitoxelosund.se eller på plats på Koordinaten i Oxelösund – där du får hjälp i receptionen att köpa din biljett.
OBS! Informationen om konserten uppdateras löpande på denna sida, därför uppmanar vi dig att kika in här innan konserten för att se vilken aktuell information som gäller. 
Frågor om konserten hänvisas till Torbjörn Dahlström 070-433 433 2 eller tobbe@media-mix.nu